Je huidige hypotheek

Je rente omzetten van variabel naar vast

Wil je meer zekerheid? Zet dan je variabele hypotheekrente vast. Je kunt dit zelf doen of samen met je adviseur.

Rente eerder aanpassen

Staat je rente vast? Dan kan het gunstig zijn om je rente aan te passen voor het einde van je rentevaste periode. Je betaalt een vergoeding voor het renteverlies van de bank.

Je hypotheekvorm wijzigen

Je kunt je (deels) aflossingsvrije BLG Wonen hypotheek aanpassen naar een annuïtaire of lineaire hypotheekvorm. Zo weet je zeker dat je je hypotheekschuld helemaal hebt afbetaald aan het einde van de looptijd.

Looptijd hypotheek aanpassen

Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je kunt ook de looptijd van afzonderlijke leningdelen verkorten.

Maandlasten verlagen

Extra aflossen

Heb je nu of elke maand geld over, bijvoorbeeld vanwege een erfenis of spaargeld? Dan kan het voordelig zijn om tussentijds extra af te lossen op je hypotheek.

Extra storten

Heb je een (bank)spaarhypotheek? Dan kun je extra geld bijstorten. Hiermee kun je de bruto maandlasten van je hypotheek verlagen, of de looptijd verkorten.

Je tariefgroep aanpassen

Heb je (extra) afgelost op je hypotheek of is je huis meer waard geworden? Misschien val je dan in een lagere tariefgroep en kan je rente omlaag.