Waarom een hypotheek bij BLG Wonen?

Als je een huis koopt, is dat een spannende gebeurtenis. Er verandert veel in je persoonlijke en financiële situatie en er moet van alles geregeld worden, zoals een hypotheek. Je vertrouwd voelen bij een hypotheekverstrekker is dan erg belangrijk. Wij vinden dat iedereen moet kunnen wonen op een manier die bij zijn of haar situatie past en een kans krijgt een huis te kopen. Daarom luisteren we naar jou, bekijken we je situatie en kijken we naar wat er wel kan.

De voordelen van een hypotheek bij BLG Wonen

1. We denken met je mee

Al 65 jaar helpen we mensen bij het vinden van een passende hypotheek, zodat iedereen kan wonen op een manier die bij hem of haar past. We denken met je mee en kijken naar wat er mogelijk is, ook als je zzp’er of ondernemer bent of (nog) geen vast contract hebt. Of het nu je eerste huis is, of dat je voor een volgende woning gaat, jouw verhaal en situatie nemen we mee in onze afweging en voorstel.


2. We werken met onafhankelijke financieel adviseurs

Hierdoor krijg jij een advies op maat en zit je niet bij voorbaat aan één hypotheekverstrekker of bank vast. De adviseurs denken met je mee en geven onafhankelijke adviezen, bijvoorbeeld over een hypotheek bij BLG Wonen.


3. We hebben een scherpe rente

We bieden scherpe rentes, een belangrijke factor bij het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. We houden de markt in de gaten en spelen in op veranderingen. Zo bieden we je een scherpe rente en kun jij hopelijk je droomhuis kopen. Houd onze pagina met de actuele rentes in de gaten.


4. Je kunt je rente meenemen bij verhuizing naar een ander huis

Koop je een ander huis en heb je een gunstige hypotheekrente bij BLG Wonen? Met de Rente Meeneemregeling kun je die rente meenemen naar een nieuwe hypotheek bij ons.


Een hypotheek van BLG Wonen. Wij kijken naar wat er wel mogelijk is, zodat jij kunt wonen zoals je wilt.

De onafhankelijke adviseurs helpen je graag met het kiezen van een hypotheek die bij je past.

Maak een afspraak


Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor een hypotheek bij BLG Wonen en hoe het afsluiten van zo’n hypotheek in zijn werk gaat? Dan vind je de volgende pagina’s vast ook interessant: