Met een hypotheek die bij je past

We kijken verder dan cijfers alleen. Bij BLG Wonen zien we geen nummers, maar mensen met dromen en wensen. We vinden dat iedereen een hypotheek moet kunnen krijgen.

Al ruim 64 jaar

In 1954 werd het Bouwfonds Limburgse Gemeenten opgericht door de gemeentes Geleen, Stein, Limbricht en Munstergeleen. Vanuit één centrale gedachte: iedereen de kans geven om een huis te kopen. Het is deze gedachte die BLG Wonen nog steeds omarmt. Zo helpen we mensen al ruim 64 jaar bij het vinden van een passende hypotheek.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van BLG Wonen en haar moedermaatschappij de Volksbank.

Nieuwsoverzicht

Wij zien geen dossiers, wij zien mensen

“We nemen persoonlijk de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen. Daarna kijken we pas naar de cijfers.”
Frank Soede, directeur BLG Wonen

Samen vinden we de beste oplossing

In voor- én tegenspoed kan je op ons rekenen. Wat er ook verandert in jouw situatie, we helpen je verder met een passende oplossing. Dat doen we niet alleen. Samen met ons grote netwerk van toegewijde onafhankelijke adviseurs staan we voor je klaar. Zo krijg jij altijd persoonlijk en deskundig advies bij jou in de buurt.

Vind een adviseur

Je kan altijd bij ons terecht

We staan bekend om onze Limburgse gastvrijheid. Persoonlijk contact met aandacht voor jouw situatie vinden we heel belangrijk. Je kan dan ook altijd bij ons terecht voor een antwoord op jouw vragen. We helpen je graag verder!

Ontdek hoe je contact met ons op kunt nemen

BLG Wonen is onderdeel van de Volksbank

BLG Wonen hoort bij de Volksbank. Net als SNS, ASN Bank en RegioBank. We hebben allemaal dezelfde missie: bankieren met de menselijke maat. Bekijk de website van de Volksbank.

Kom je ook werken bij BLG Wonen?

Denk je in oplossingen en kijk je daarbij verder dan cijfers, rente en looptijd alleen? Wil je echte persoonlijke dienstverlening bieden? Ben je collegiaal en flexibel? Kom dan bij ons werken om mensen te laten wonen zoals zij dat willen. Bekijk onze vacatures.