Vind een onafhankelijke hypotheekadviseur

Het is zover: je wilt een huis kopen. Een onafhankelijk hypotheekadviseur geeft je hypotheekadvies op maat. Tijd voor een adviesgesprek. Maak een afspraak.

Op gesprek bij de hypotheekadviseur

Voor hypotheekadvies dat past bij jouw situatie kun je terecht bij een van onze onafhankelijke adviseurs. Maak een afspraak.

Hypotheekvormen

Er zijn verschillende soorten hypotheek. Wij leggen de verschillende vormen uit. Bekijk de mogelijkheden en vind jouw geschikte hypotheekvorm hier!

Hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Een hypotheek van BLG Wonen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) biedt bescherming als je buiten je schuld je hypotheek niet kunt afbetalen.

Hypotheek afsluiten met BKR-registratie

Je wilt een huis kopen, maar hebt een BKR-registratie. Kun je een hypotheek krijgen met een BKR-registratie? Lees het antwoord op deze vraag.

Hypotheek met studieschuld

Je wilt een huis kopen, maar je hebt een studieschuld opgebouwd. Kan ik een hypotheek krijgen? Lees hier alles over een hypotheek en een studieschuld.

Huis kopen zonder vast contract

Ook met een tijdelijk of flexibel contract kan je bij ons een hypotheek afsluiten. Bekijk jouw mogelijkheden.

Intentieverklaring nodig?

Ook als je geen vast contract hebt, zijn er mogelijkheden om een hypotheek aan te vragen. Je hebt dan een intentieverklaring nodig.

Werkgeversverklaring

Een werkgeversverklaring is een belangrijk document dat je nodig hebt bij de aanvraag van je hypotheek. Wat is een werkgeversverklaring en wat staat er in?

Hypotheek met een uitkering

Als je een uitkering hebt, kan het moeilijker zijn een hypotheek te krijgen. Toch betekent het niet dat je met een uitkering geen hypotheek kunt afsluiten.

Huis kopen met hulp ouders

Huis kopen met hulp van je ouders? Er zijn verschillende opties: belasting vrij schenken, een lening of meetekenen voor de hypotheek. Lees meer over de opties.

Wat is koopgarant?

Koopgarant is een regeling bedoeld voor mensen met een lager inkomen om het kopen van een woning voor hen bereikbaar te maken. We leggen uit hoe het werkt.

Woning verduurzamen of duurzaam wonen?

Woning verduurzamen? Goed voor het milieu en je energierekening! BLG Wonen helpt je graag om dit te financieren. Bekijk hier de mogelijkheden voor duurzaam wonen!

Een huis kopen met eigen geld: hoeveel heb je nodig?

Ga je een huis kopen? Dan heb je eigen geld nodig. Ontdek hoeveel eigen geld je nodig hebt en waar je het voor nodig hebt.

Verbouwing huis financieren: hypotheek of lening?

Ga je je huis verbouwen? Kies je voor een extra hypotheek of lening? Lees hier hoe je de verbouwing kunt financieren en hoe BLG Wonen je daarbij kan helpen.

Meer weten over je eerste huis kopen: