Onze beloftes aan jou

Wij zien het verhaal achter jouw hypotheek
Wij denken met je mee als jouw woonbehoeftes veranderen
Je weet bij ons precies waar je aan toe bent
Wij zetten ons in voor een toegankelijke woningmarkt

Wij zien het verhaal achter jouw hypotheek

Achter iedere hypotheekaanvraag schuilt een verhaal. We willen je helpen met het realiseren van deze dromen en wensen en kijken altijd verder dan alleen de cijfers, zoals bijvoorbeeld in de situatie van mevrouw Visser. Of Paul en zijn vrouw die ruim 40 jaar geleden hun droomhuis kochten.

Wij vinden een passende oplossing als jouw woonbehoeftes veranderen

Door veranderingen in je leven, verwacht of onverwacht, kunnen jouw woonbehoeftes veranderen. Wij denken met je mee. Of je nu je eerste huis of je volgende huis koopt. Ook als het even tegenzit staan onze collega’s voor je klaar. Gaan jij en je partner uit elkaar of overlijdt je partner? Dan zijn de collega’s van de Scheidingsservice of Nabestaandenservice er voor jou.


Je weet bij ons precies waar je aan toe bent

Wij werken samen met ruim 3000 hypotheekadviseurs in heel Nederland. Deze adviseurs zijn onafhankelijk en zijn niet gebonden aan één hypotheekverstrekker of bank. Samen denken wij na over welke hypotheek het beste past bij jouw situatie. De adviseur legt in begrijpelijke taal uit hoe jouw hypotheek(vorm) er uit ziet en ontzorgt je gedurende het proces. Via Mijn BLG heb je altijd inzicht in je hypotheekzaken.

Lukt een aanvraag nu niet? Dan leggen wij uit waarom en wat er nodig is in de toekomst om wel te kunnen kopen.


We zetten ons in voor een toegankelijke woningmarkt

De vele uitdagingen op de woningmarkt maken het kopen van een woning lastig of soms zelfs onmogelijk. Onze missie is om wonen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom gaan we in gesprek met de overheid, toezichthouders en maatschappelijke en consumentenorganisaties. Bijvoorbeeld tijdens ons jaarlijkse WoonDebat. En met de inzichten uit onze Woontoegankelijkheidsmonitor dragen we concrete oplossingen aan voor woonvraagstukken, zoals Woningsplitsing.


Een hypotheek bij BLG Wonen

Een huis kopen is spannend. Zeker als het je eerste huis is. Naast dat er veel verandert in je financiële en persoonlijke situatie, moet je ook veel dingen regelen, zoals een hypotheek. Het is belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij een hypotheekverstrekker. Wij vinden dat iedereen moet kunnen wonen op een manier die bij zijn of haar situatie past.

De voordelen van een hypotheek bij BLG Wonen

Hypotheekadvies op maat

Weten wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek bij een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Een oriënterend gesprek is vaak gratis en vrijblijvend.

Vind een adviseur