Een hypotheekoplossing voor elke situatie

Elke situatie en elke klant is anders. Daarom zoeken wij naar de beste hypotheekoplossingen die passen bij de situatie van de klant. Voor elke doelgroep hebben wij eigen voorwaarden.

Welke situatie is op jouw klant van toepassing?

De kenmerken van een hypotheek bij BLG Wonen

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan wonen op een manier die bij hem of haar past en die verantwoord is. Er is vaak meer mogelijk dan je misschien denkt. In de meeste gevallen past dat binnen ons reguliere productaanbod. In sommige situaties is maatwerk nodig. Twijfel je of het past? Ga in gesprek met een acceptant en bespreek of maatwerk een optie is. Een duidelijke cijfermatige onderbouwing is voor ons erg belangrijk om een verantwoorde financiering af te kunnen geven. Hoe werkt dat? Op BLG Plaza staat een handig stappenplan.

Meer informatie

Heb je een vraag?

We helpen je graag verder. Onze collega’s van Klant & Adviseur Relaties staan graag voor je klaar. Neem contact op via 046 – 478 81 85 of via adviseur@blg.nl.

Heb je een inhoudelijke vraag over een aanvraag? Dan helpen onze acceptanten je graag verder. Via 046 – 478 81 95 of een e-mail o.v.v. het aanvraagnummer naar completering@blg.nl.

Op BLG Plaza bekijk je 24/7 de status van jouw aanvragen en vind je alle informatie over het indienen van aanvragen.

Inloggen BLG Plaza