Droomhuis: de jaren ‘30 kluswoning van Paul

Paul en zijn vrouw werkten beide in de zorg op grote afstand van elkaar. Ze waren daarom op zoek naar een woning die precies in het midden lag. Zo kwamen ze bij deze jaren ‘30 schilderswoning uit mét werkplaats en grote grondoppervlakte. Paul zag hier als klusser veel potentie in en kon niet wachten om hier hun droom in waar te maken. Sinds de aankoop in 1980 hebben ze veel aan het huis verbouwd en verduurzaamd. Het is echt hun levenswerk geworden! Benieuwd hoe hun droomhuis eruitziet? Bekijk dan onderstaande video.


Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com


Ook je droomhuis op het oog?

Denk jij erover om te gaan verbouwen of te verduurzamen? Of heb je een ander droomhuis op het oog? Maak dan een afspraak bij een onafhankelijk adviseur en bespreek de mogelijkheden voor een hypotheek. Een oriënterend gesprek is vaak gratis en vrijblijvend. Aan een adviesgesprek zijn kosten verbonden.

Droomhuis gezocht!
Woon jij in je droomhuis en wil je dat graag laten zien? Voor de serie 'Mijn droomhuis' zijn we op zoek naar mensen die het verhaal achter hun droomhuis willen vertellen. Wil jij je verhaal vertellen en je droomhuis laten zien? Meld je dan hier aan.


Terug naar blogoverzicht