Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Een vraag die wij vaak horen. Lees hier de factoren die cruciaal zijn bij de berekening van je maximale hypotheek.

Maximale hypotheek online berekenen

Hoeveel kan ik lenen? Bereken het in 6 stappen. Bij BLG Wonen berekenen je je hypotheek eenvoudig online. Start met je maximale hypotheek berekenen.

Een huis kopen met eigen geld: hoeveel heb je nodig?

Ga je een huis kopen? Dan heb je eigen geld nodig. Ontdek hoeveel eigen geld je nodig hebt en waar je het voor nodig hebt.

Maandlasten hypotheek berekenen

Ga je een huis kopen? Onderzoek wat je maximaal kunt lenen en bereken de maandlasten van je hypotheek. Zo weet je of dat droomhuis binnen jouw budget past.

Wat is een hypotheek?

Heb je vragen over wat een hypotheek is of hoe een hypotheek werkt? Vind hier alles wat je moet weten over een hypothecaire lening.

Hypotheekvormen voor je eerste huis

Voor starters bestaan verschillende hypotheekvormen, zoals de annuïtaire - en de lineaire hypotheek.

Hypotheek met een nieuwe baan

Je hebt net een nieuwe baan en je wilt je eerste huis kopen. Kun je dan wel een hypotheek krijgen? En hoe werkt dat met een uitzendcontract? We bespreken de mogelijkheden.

Hypotheek voor zzp'er of ondernemer

Hypotheek als zzp’er of ondernemer? Zelfs als je pas 1 jaar onderneemt, kun je bij ons terecht! Bereken hier je hypotheek als zzp'er of ondernemer.

Samenwonen en je hypotheek

Gaan jullie samenwonen in een koophuis? Regel je hypotheek goed. Waar moet je op letten? Lees onze 7 tips over samenwonen en je hypotheek. 

Nieuwbouw of bestaande bouw?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning, maar twijfel je tussen nieuwbouw of bestaande bouw? Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje.

Woonwensen voor je eerste huis

Wat zijn jouw woonwensen en waar moet je op letten bij je eerste huis? Weet wat je zoekt, dat maakt het makkelijker. Onze checklist helpt je.

Stappenplan huis kopen

Ga je een huis kopen? Met dit stappenplan ga je goed voorbereid aan de slag met het kopen van een nieuwe woning.

Kosten koper: wat kost het kopen van een huis?

Welke kosten heb je bij het kopen van een huis? De kosten koper, maar ook andere kosten. We hebben het voor je op een rij gezet.

Kosten nieuwbouwhuis kopen

Als je een nieuwbouwhuis koopt, krijg je (deels) te maken met andere kosten dan bij de aankoop van een bestaand huis. Met deze kosten moet je rekening houden.

Meer weten over je eerste huis kopen: