Persoonlijk hypotheekadvies

Je wilt graag een huis kopen. Online heb je misschien al een globale berekening gemaakt, maar je wilt méér weten. Voor vragen naar aanleiding van jouw persoonlijke situatie, zoals bijvoorbeeld je kansen als starter met een studieschuld, kun je terecht bij een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Hij of zij geeft je in een persoonlijk gesprek meer informatie die specifiek op jou van toepassing is en geeft je een advies op maat.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt


Op gesprek bij de adviseur

Een oriënterend gesprek is in de meeste gevallen gratis en verplicht je tot niets. Voor een adviesgesprek worden wel kosten in rekening gebracht. De tarieven voor hypotheekadvies verschillen per hypotheekadviseur en zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Meer informatie lees je op de pagina ‘Op gesprek bij de adviseur’.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Welke hypotheek past bij mij?

Denk je er over een huis te gaan kopen? Je eerste woning of misschien een volgend huis. Een onafhankelijke adviseur luistert naar je verhaal, beantwoord jouw vragen, maakt voor jou een berekening en adviseert wat er mogelijk is in jouw situatie.


Je eerste huis kopen

Je eerste huis kopen is leuk, maar ook best spannend. Wij helpen je graag op weg en leggen uit wat er komt kijken bij het kopen van een huis.

Een volgend huis kopen

Denk je wel eens aan verhuizen? Wat zijn jouw opties en wat zou je willen? Bekijk de mogelijkheden voor het kopen en financieren van een nieuw huis.


Hoeveel kan ik lenen?

Denk je aan verhuizen of ben je al op huizenjacht, maar wil je eerst weten hoeveel je ongeveer kunt lenen? In onze online tool kun je in 6 eenvoudige stappen zelf globaal berekenen wat je maximaal kunt lenen.

Je maximale hypotheek berekenen