Vragen over je situatie? Stel ze aan een onafhankelijke hypotheekadviseur

Een hypotheek afsluiten kan best ingewikkeld zijn. Zeker als je je eerste huis koopt, zul je veel vragen hebben. Op onze website vind je veel informatie over bijvoorbeeld het kopen van een eerste huis, volgend huis of het afsluiten van een hypotheek zonder vast contract. Antwoorden op vragen
Een hypotheek van BLG Wonen. Wij kijken naar wat er wel mogelijk is, zodat jij kunt wonen zoals je wilt.

over je persoonlijke situatie en jouw mogelijkheden om een huis te kopen, vind je niet online. Een onafhankelijke adviseur staat voor je klaar om deze vragen te beantwoorden.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Wij werken samen met ruim 3000 onafhankelijke adviseurs in heel Nederland. Zij zitten niet vast aan één hypotheekverstrekker. Zo kunnen ze jou een onafhankelijk hypotheekadvies op maat geven dat past bij jouw wensen, mogelijkheden en financiële situatie. Samen met de adviseur willen we goed wonen mogelijk maken. Daarin vinden wij onafhankelijk advies belangrijk, omdat elke situatie en klant anders is.

De adviseur geeft antwoord, adviseert en helpt

Twijfel jij over je mogelijkheden of heb je geen idee wat je kunt lenen? Wil je weten of dat grotere huis met tuin in de toekomst mogelijk is? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt en stel hem of haar al jouw hypotheekvragen. De adviseur luistert naar je verhaal,
Een hypotheek van BLG Wonen. Wij kijken naar wat er wel mogelijk is, zodat jij kunt wonen zoals je wilt.

beantwoordt jouw vragen, geeft je informatie over hypotheekvormen en het proces en adviseert wat er mogelijk is in jouw situatie. En dat niet alleen; de onafhankelijke adviseur:

Na het gesprek weet je precies waar je aan toe bent. Ook als het nu niet mogelijk is om een hypotheek aan te vragen, legt de hypotheekadviseur uit wat er in jouw situatie nodig is om in de toekomst wel een huis te kunnen kopen.

Lees de 5 redenen om naar een onafhankelijke adviseur te gaan.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Maak dan via onze website een afspraak met een van de onafhankelijke adviseurs bij jou in de buurt.

Vind een adviseur

Op gesprek bij de adviseur

Afspraak gemaakt? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden op het gesprek. Maak een lijstje met vragen die je de adviseur wilt stellen. Verzamel de benodigde documenten, zodat de adviseur een berekening kan maken op basis van jouw financiële situatie. Je kunt ook alvast bedenken wat je per maand ongeveer kwijt zou willen zijn aan de hypotheeklasten, zodat je ruimte hebt om te sparen en leuke dingen te doen. Hoe je je voorbereid op een gesprek en wat je kunt verwachten, lees je op de pagina ‘Op gesprek bij de hypotheekadviseur’. Hier vind je ook informatie over de kosten van hypotheekadvies.

Meer informatie over hypotheken: