De BLG Aanvullend Inkomen Vaste Rente Spaarrekening in het kort

  • Je zet (een deel van) je spaargeld vast.
  • Je bepaalt zelf hoe lang je je spaargeld vastzet.
  • Je ontvangt een vaste rente.
  • Je weet precies welk bedrag je aan het einde van de periode gespaard hebt.

Zo werkt de BLG Aanvullend Inkomen Vaste Rente Spaarrekening

Met de BLG Aanvullend Inkomen Vaste Rente Spaarrekening kies je zelf hoe lang je je spaargeld vastzet. Om hiervan gebruik te maken moet je wel een BLG Aanvullend Inkomen Opbouwrekening hebben en minimaal € 500 inleggen. Je ontvangt een vaste rente. Dat betekent dat je precies weet welk bedrag je aan het einde van de rentevaste periode bij elkaar hebt gespaard. De vaste rente geldt voor de hele looptijd en voor het totale spaarbedrag van de BLG Aanvullend Inkomen Vaste Rente Spaarrekening.

Variabele of vaste rente?
Op de Aanvullend Inkomen Opbouwrekening geldt een variabele rente. Die rente kan stijgen of dalen. Kies je voor een Vaste Rente dan staat de rente vast tijdens de looptijd. Dat geeft zekerheid. En beschermt je bij een dalende variabele rente. Maar zorgt er ook voor dat je niet profiteert van stijgende variabele rentes. Maak voor jezelf een goede afweging. Lees daarom goed de informatie op deze pagina en vergelijk onze actuele variabele en vaste rentes.

Een hypotheek van BLG Wonen. Wij kijken naar wat er wel mogelijk is, zodat jij kunt wonen zoals je wilt.

Wil je een BLG Aanvullend Inkomen Vaste Rente Spaarrekening aanvragen of verlengen? Maar heb je nog vragen? Een onafhankelijke adviseur helpt je graag verder. Ga naar je eigen adviseur of vind een adviseur bij jou in de buurt.

Houd rekening met advieskosten. Het tarief verschilt per adviseur.