Zo werkt het

  • Ook als je een tijdelijk contract hebt, bijvoorbeeld een jaarcontract, kan je bij ons onder voorwaarden een hypotheek krijgen.
  • Als je een werkgeversverklaring met intentieverklaringhebt, dan behandelen we je aanvraag alsof je een vast contract hebt.
  • Krijg je geen werkgeversverklaring met intentieverklaring van je werkgever? Ook dan zijn er mogelijkheden om bij ons een hypotheek af te sluiten.

Bekijk jouw mogelijkheden

Intentieverklaring

Kom je na je tijdelijke contract in aanmerking voor een vast contract? Vraag je werkgever dan om een intentieverklaring. De intentieverklaring is onderdeel van een werkgeversverklaring. Je werkgever geeft met een intentieverklaring aan dat het de bedoeling is dat je volgende contract een vast contract is. Op voorwaarde dat je hetzelfde blijft presteren en de bedrijfsomstandigheden niet veranderen.

Krijg je geen werkgeversverklaring met intentieverklaring van je werkgever? Dan gaan we uit van het gemiddelde inkomen van de laatste drie jaar. Met een maximum van het laatste jaarinkomen.

Hypotheek met een tijdelijk contract

Willeke heeft een tijdelijk contract en sloot bij ons een hypotheek af met een intentieverklaring. Bekijk haar verhaal.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Heb je een andere contractvorm?

Ook met een uitzendcontract of een oproepcontract kan je bij BLG Wonen een hypotheek afsluiten. Ben je zzp’er of ondernemer? Ook dan is het mogelijk om een huis te kopen.

Lees meer over een hypotheek zonder vast contract