Zo werkt het

  • Ook met een uitzendcontract kun je bij ons onder voorwaarden een hypotheek afsluiten.
  • Heb je een perspectiefverklaring van het uitzendbureau? Dan behandelen we de aanvraag alsof je een vast contract hebt.
  • Krijg je geen perspectiefverklaring van het uitzendbureau? Ook dan zijn er mogelijkheden om bij ons een hypotheek af te sluiten.

Bekijk jouw mogelijkheden

Perspectiefverklaring

Als je een uitzendcontract hebt, kun je je uitzendbureau om een perspectiefverklaring vragen. Met een perspectiefverklaring wordt er naast je contract bij het uitzendbureau ook gekeken naar je perspectief op de arbeidsmarkt op basis van je opleiding, werkervaring, functie en vaardigheden.

Krijg je geen perspectiefverklaring? Dan gaan we uit van het gemiddelde inkomen van de laatste drie jaar. Met een maximum van het laatste jaarinkomen.

Een hypotheek van BLG Wonen. Wij kijken naar wat er wel mogelijk is, zodat jij kunt wonen zoals je wilt.
Goed om te weten: niet elk uitzendbureau geeft een perspectiefverklaring af. BLG Wonen accepteert de verklaring van uitzendbureaus die gecertificeerd zijn en ingeschreven staan in het register van de Stichting Perspectiefverklaring.

Hypotheek met een uitzendcontract

Tim heeft een uitzendcontract en sloot een hypotheek bij ons af met een perspectiefverklaring. Bekijk zijn verhaal.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Heb je een andere contractvorm?

Ook met een tijdelijk contract of een oproepcontract kun je bij BLG Wonen een hypotheek afsluiten. Ben je zzp’er of ondernemer? Ook dan is het mogelijk om een huis te kopen.

Lees meer over een hypotheek zonder vast contract