Zelf (online) regelen

Declaratie bouwdepot indienen

Heb je een bouwdepot bij je Bedrijfshypotheek? Hoe het bouwdepot werkt en hoe je een declaratie indient, lees je op de pagina ‘Bouwdepot Bedrijfshypotheek’.

Extra aflossen

Wil je extra aflossen op Bedrijfshypotheek? Lees op de pagina ‘Extra aflossen’ hoe je een extra aflossing kunt doen en wat daar de mogelijke kosten van zijn.

Incassorekening wijzigen

Wil je de incassorekening van je Bedrijfshypotheek wijzigen in een andere rekening? Dat kan met het onderstaand formulier:


Vul het formulier volledig in en onderteken dit document. Ben je zelfstandig bevoegd om te tekenen? Dan is alleen jouw handtekening nodig. Ben je gezamenlijk tekenbevoegd? Zorg dan dat de juiste belanghebbenden tekenen. Mail het formulier naar: sczakelijkklantverzoeken@blg.nl

Let op: als je hypotheek uit verschillende hypotheeknummers bestaat, hebben we voor elk hypotheeknummer een machtigingsformulier nodig.

Gegevens wijzigen

Wil je je e-mailadres, telefoonnummer of adresgegevens van je bedrijf wijzigen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag van 8.30 – 17.30 uur bereikbaar op 046 - 478 88 88.

  Dit kan de adviseur voor je doen

  Jouw hypotheekadviseur staat voor je klaar om al jouw vragen over je Bedrijfshypotheek te beantwoorden. Je kunt onder andere terecht bij je adviseur voor:

  • De incasso van de Bedrijfshypotheek
  • Het bouwdepot of het declareren van een bouwnota
  • Het verhogen of uitbreiden van de financiering

  Neem contact op

  Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Vul dan het contactformulier in en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Heb je een klacht?

  We willen graag dat je tevreden bent. Is er toch iets niet naar tevredenheid gegaan? Zo kun je een klacht indienen.