De app heeft een nieuw uiterlijk en is gebouwd volgens de laatste technieken. Daarom is hij nog veiliger, stabieler en sneller. Het gebruik is simpeler gemaakt zodat je bijvoorbeeld makkelijker en sneller je hypotheek kunt bekijken of een declaratie voor je bouwdepot kan indienen. Probeer je de app ook uit de komende maanden? Met je tips kunnen we samen de nieuwe app blijven verbeteren.

Heb je een iPhone of iPad? Wees er dan snel bij, de plekken voor de bèta app zijn beperkt.

Aanmelden met iPhone of iPad

 • Download de TestFlight app hieronder. Via deze app kun je de BLG Wonen bèta app toevoegen.

Aanmelden met Android

 • Meld je hieronder aan voor de BLG Wonen bèta app.
 • Log in met je Google account als je nog niet ingelogd bent.
 • Kies voor 'Tester worden'.
 • Download de bèta app in de Play Store. Het kan even duren voordat je de app kunt downloaden.
 • Geef je tips door via de optie 'Feedback geven' in de Play Store.

Maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden

Let op: Voor de veiligheid kun je maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden. Met inlogmiddelen bedoelen we je gebruikersnaam en wachtwoord maar ook je BLG Wonen App. Heb je de app bijvoorbeeld op je telefoon en tablet staan? Dan zijn dat 2 aanmeldingen. In de huidige app zie je bij ‘Instellingen’ > ‘Inloggen en limieten’ > ‘Inlogmiddelen’ hoeveel inlogmiddelen je hebt aangemeld. Daar kun je ze ook verwijderen. In de nieuwe app ga je naar ‘Zelf regelen’ > ‘Veiligheid en toegang’ > ‘Inlogmiddelen en limieten’.

Vragen over de nieuwe app

 • Onze bèta app is een opvolger van de huidige BLG Wonen App die je kunt uitproberen en testen. Nog voordat deze app voor alle klanten beschikbaar is. Het kan zo zijn dat bepaalde functies nog niet helemaal goed werken.
 • De bèta app is net zo veilig als de huidige BLG Wonen App.
 • Volg dezelfde stappen als in de huidige app om je aan te melden. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op. Je kunt altijd de huidige BLG Wonen App gebruiken.
 • Je tips en feedback geef je door via de optie ‘Feedback geven’ in de Play Store. Deze feedback kunnen alleen wij zien. Deel geen persoonsgegevens of bankgegevens.

  Je feedback wordt altijd gelezen. Je ontvangt geen persoonlijk bericht terug.

 • Je tips en feedback geef je door via ‘Stuur bètafeedback’ in de TestFlight app. Je kunt ook een schermafbeelding toevoegen. Streep je persoonsgegevens en bankgegevens door als je een schermafbeelding toevoegt. Dat doe je eenvoudig in je fotorol als je kiest voor ‘Wijzig’ en ‘Meer opties’ rechtsboven.

  Je feedback wordt altijd gelezen. Je ontvangt geen persoonlijk bericht terug.

 • Ja, je kunt beide apps op je toestel gebruiken.
 • Met een iPhone of iPad vind je de bèta app altijd in de TestFlight app. Verder zie je een extra app op je toestel met een ander app icoon. Je herkent het ook aan het nieuwe uiterlijk in de app.
 • Voor de veiligheid kun je maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden. Met inlogmiddelen bedoelen we je gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook je app. Heb je de BLG Wonen App bijvoorbeeld op je telefoon en tablet staan? Dan zijn dat 2 aanmeldingen. In de huidige app zie je bij ‘Instellingen’ > ‘Inloggen en limieten’ > ‘Inlogmiddelen’ hoeveel inlogmiddelen je hebt aangemeld. Daar kun je ze ook verwijderen. In de nieuwe app ga je naar ‘Zelf regelen’ > ‘Veiligheid en toegang’ > ‘Inlogmiddelen en limieten’.
 • Alle functies van de huidige app vind je al in de nieuwe app. Nieuw in de bèta app is een donker thema, ook wel ‘dark mode’ genoemd. De batterij van je toestel gaat er langer door mee en het is minder vermoeiend voor je ogen.
 • De komende periode kun je de nieuwe app uitproberen. Zo kunnen we genoeg feedback verzamelen en gaan we aan de slag met de verbetertips. Uiteindelijk vervangt de nieuwe app de huidige app.

 • Je kunt op elk moment stoppen met testen. Dat doe je zo:

  1. Afmelden voor de bèta app: Met je iPhone of iPad doe je dat via de knop 'Stop test' in de Testflight app. Met Android druk je in de Play Store op de knop 'Verlaten'.
  2. Registratie app verwijderen: De registratie in de nieuwe app kun je verwijderen door uit te loggen en rechtsboven op het poppetje te tikken. Met de prullenbak achter de gebruikersnaam kun je de registratie verwijderen.
  3. Verwijderen op je toestel: Je kunt de nieuwe app verwijderen van je toestel.

  Je registratie kun je altijd achteraf nog verwijderen. In de huidige app kan dat via ‘Instellingen’ > ‘Inloggen en limieten’ > ‘Inlogmiddelen’. In Mijn BLG kan dat via 'Instellingen' > 'Veiligheid en Toegang' > 'Inlogmiddelen'.

 • Voorlopig kun je de huidige BLG Wonen App app gewoon blijven gebruiken. Je krijgt een bericht als de nieuwe app voor alle klanten beschikbaar is in de App Store en Google Play. Vanaf dat moment heb je nog ruim de tijd om de nieuwe app te downloaden en te installeren.