Wat kan er allemaal in de nieuwe BLG Wonen App?

Het gebruik van de app is simpeler gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijker en sneller je hypotheek bekijken, of een declaratie voor je bouwdepot indienen. Nieuw in de app is een donker thema, ook wel 'dark mode' genoemd. De batterij van je toestel gaat er langer door mee en het is minder vermoeiend voor je ogen.

Bekijk hier alle mogelijkheden van de BLG Wonen App

Download de nieuwe app

Nieuwe app aanmelden met de handige hulp

Wil je direct de nieuwe app gebruiken? Met onze handige hulp in de huidige app ben je snel aangemeld in de nieuwe app. Dat doe je zo:

 • Ga naar je huidige BLG Wonen App en log in.
 • De handige hulp start automatisch op.
 • Je verwijdert direct een inlogmiddel als je meer dan 4 inlogmiddelen hebt aangemeld.
 • We delen je gebruikersnaam.
 • Wachtwoord vergeten? Je maakt meteen een nieuwe aan.
 • Download nu de nieuwe BLG Wonen App en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden

Let op: Voor de veiligheid kun je maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden. Met inlogmiddelen bedoelen we je gebruikersnaam en wachtwoord maar ook je BLG Wonen App. Heb je de app bijvoorbeeld op je telefoon en tablet staan? Dan zijn dat 2 aanmeldingen. In de huidige app zie je bij ‘Instellingen’ > ‘Inloggen en limieten’ > ‘Inlogmiddelen’ hoeveel inlogmiddelen je hebt aangemeld. Daar kun je ze ook verwijderen. In de nieuwe app ga je naar ‘Zelf regelen’ > ‘Veiligheid en toegang’ > ‘Inlogmiddelen en limieten’.

Veelgestelde vragen over de nieuwe app

 • Volg dezelfde stappen als in de huidige app om je aan te melden. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op.

  1. Download de BLG Wonen App in de App Store of via Google Play.
  2. Meld je aan.
  3. Stel zelf een mobiele pincode in.
  4. Log eenmalig in met je gebruikersnaam en wachtwoord zoals je dat doet in Mijn BLG.

  Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Vraag deze dan direct aan.

 • Via het tabblad 'Contact' in de app kun je ons laten weten wat je vindt van de nieuwe app. Met jouw tips blijven we samen de app verbeteren. Deel hier geen persoonsgegevens of bankgegevens. Heb je een vraag over de nieuwe app? Neem dan contact met ons op.
 • Voorlopig kun je de huidige BLG Wonen App gewoon blijven gebruiken, ook naast de nieuwe app. Je hebt ruim de tijd om de nieuwe app te downloaden en te installeren. Uiteindelijk vervangt de nieuwe app de huidige app.
 • Je ziet een extra app op je toestel met een ander app icoon. Je herkent de nieuwe app ook aan het nieuwe uiterlijk in de app.
 • Voor de veiligheid kun je maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden. Met inlogmiddelen bedoelen we je gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook je app. Heb je de BLG Wonen App bijvoorbeeld op je telefoon en tablet staan? Dan zijn dat 2 aanmeldingen. In de huidige app zie je bij ‘Instellingen’ > ‘Inloggen en limieten’ > ‘Inlogmiddelen’ hoeveel inlogmiddelen je hebt aangemeld. Daar kun je ze ook verwijderen. In de nieuwe app ga je naar ‘Zelf regelen’ > ‘Veiligheid en toegang’ > ‘Inlogmiddelen en limieten’.