Graag stellen wij een paar collega’s aan je voor. Misschien heb je ze al eens voorbij zien of horen komen op onze social media kanalen, op radio of tv óf heb je iemand van onze klantenservice aan de telefoon gehad.

Frank Soede | Directeur BLG Wonen

Via ABN Amro en SNS Bank, begon Frank Soede in 2008 als adjunct-directeur bij BLG Wonen. Twee jaar later werd hij commercieel directeur. Sinds 2018 is Frank directeur BLG Wonen. Al heel wat ervaring dus met de hypotheek- en woningmarkt.


“Ik werk graag voor dit prachtige merk, omdat we met elkaar mogen werken aan één van de belangrijkste vraagstukken waar mensen in hun leven mee te maken krijgen. Namelijk: wonen. Met elkaar kunnen we echt het verschil maken en mensen laten wonen zoals bij hen past".
Frank Soede

Volg Frank op LinkedIn


Georgette Lageman | Manager Expertise Centrum Wonen

Georgette Lageman is binnen BLG Wonen manager van het Expertise Centrum Wonen. En heeft een jarenlange ervaring in het op de kaart zetten van maatschappelijke thema’s, zoals de toegankelijkheid van de woningmarkt. Zo heeft zij aan de wieg gestaan van de duurhuurpilot en in samenwerking met onder meer PWC de woontoegankelijkheidsmonitor ontwikkeld.


“Ik zet me graag in voor een woningmarkt waar iedereen een eerlijke kans heeft om aan een passende huur- of koopwoning te komen. Want we hebben misschien niet allemaal dezelfde financiën; We hebben wel allemaal recht op een betaalbare woning.”
Georgette Lageman

Volg Georgette op LinkedIn


Klantenservice

Onze klantenservice staat jou vijf dagen in de week persoonlijk te woord. Zonder wachttijd. Zonder keuzemenu. Zij denken graag met je mee en handelen jouw vraag het liefst in één keer voor je af.

Alle medewerkers in het team hebben specialistische kennis op het gebied van hypotheken en zijn opgeleid volgens de wet financieel toezicht. Deze collega’s mogen geen advies geven, maar staan wel voor je klaar bij algemene vragen én vragen over jouw situatie. Ook kunnen zij je helpen bij een indicatieve hypotheekberekening of bij het vinden van een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Ook als het even tegenzit, zijn zij er voor jou. Bijvoorbeeld bij een relatiebreuk of na een overlijden. Bel gerust als je een vraag of suggestie hebt. Telefonisch kunnen zij het beste met je meedenken. Liever contact via een ander kanaal? Ook dat kan!

Hier vind je alle contactmogelijkheden op een rij


Werken bij BLG Wonen

Wil jij helpen goed wonen voor iedereen mogelijk te maken én bouwen aan je carrière?

Bekijk de vacatures op de website van de Volksbank