Droomhuis: de kangoeroewoning van Marianne

Toen de vader van Marianne gediagnosticeerd werd met prostaatkanker en geopereerd werd, hadden ze veel zorg over hem. Het was zijn droom om meer naar buiten te verhuizen met zijn vrouw. En wilde graag dat Marianne, haar man en twee kinderen meeverhuisden. Zo ontstond het idee om te gaan kijken naar de mogelijkheden voor een kangoeroewoning. En dit is gelukt! Wil je weten hoe hun droomhuis eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video.


Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com


Ook je droomhuis op het oog?

Denk jij erover om een kangoeroewoning te kopen, je huis erop aan te passen of heb je een ander droomhuis op het oog? Maak dan een afspraak bij een onafhankelijk adviseur en bespreek de mogelijkheden voor een hypotheek. Een oriƫnterend gesprek is vaak gratis en vrijblijvend. Aan een adviesgesprek zijn kosten verbonden.

Droomhuis gezocht!
Woon jij in je droomhuis en wil je dat graag laten zien? Voor de serie 'Mijn droomhuis' zijn we op zoek naar mensen die het verhaal achter hun droomhuis willen vertellen. Wil jij je verhaal vertellen en je droomhuis laten zien? Meld je dan hier aan.


Terug naar blogoverzicht