Droomhuis: de jaren ’80 woning van Rick

Rick en zijn vrouw zijn geboren en getogen in Limburg. Samen hebben zij twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze zijn op zoek gegaan naar een nieuw huis, omdat hun gehandicapte dochter in een instelling is gaan wonen. Dit was ruim 1,5 uur rijden vanaf hun vorige huis. In eerste instantie wilden ze graag hun eigen duurzame huis bouwen, maar door omstandigheden lukte dit niet. Ze zijn daarom op zoek gegaan naar een bestaand huis dat ze zelf konden opknappen. Zo vonden zij een jaren ’80 woning in Horst aan de Maas. Inmiddels hebben ze veel projecten aangepakt om hun huis te verduurzamen. Benieuwd hoe hun droomhuis eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video.


Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com


Je huis verduurzamen

Denk jij er net als Rick over om je huis te verduurzamen? In ons stappenplan ‘Duurzaam wonen’ vind je de voor- en nadelen, informatie over de mogelijkheden en financiering. Of lees onze tips om energie te besparen of hoe je gasloos kunt wonen:


Ook je droomhuis op het oog?

Heb jij een ander huis op het oog? En wil je graag weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met een onafhankelijk adviseur voor advies op maat. Een oriënterend gesprek is vaak gratis en vrijblijvend. Aan een adviesgesprek zijn kosten verbonden.


Droomhuis gezocht!
Woon jij in je droomhuis en wil je dat graag laten zien? Voor de serie 'Mijn droomhuis' zijn we op zoek naar mensen die het verhaal achter hun droomhuis willen vertellen. Wil jij je verhaal vertellen en je droomhuis laten zien? Meld je dan hier aan.Terug naar blogoverzicht