Jij en jouw gezin altijd goed verzekerd bij een ongeval

Wist je dat bijna 80% van de ongevallen in en om het huis plaatsvindt? Bijvoorbeeld doordat iemand van de trap valt en blijvend letsel oploopt? Met de BLG Ongevallenverzekering verzeker je jezelf en je gezin van een uitkering in geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Wat is de BLG Ongevallenverzekering?

De BLG Ongevallenverzekering biedt financiële bescherming bij ongevallen die blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben. Met deze ongevallenverzekering verzeker je jezelf, jouw partner en kinderen van een uitkering. Je hoeft je dan minder zorgen te maken over de financiële gevolgen. De dekking van de BLG Ongevallenverzekering is ruim en geldt wereldwijd. Je hebt geen eigen risico.
  • zeker wilt zijn van een uitkering bij een ongeval met blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg.
  • een verzekering wilt kiezen die bij jouw situatie past.
  • geen eigen risico wilt en toch ruim en wereldwijd verzekerd wilt zijn.

  Ruim verzekerd met vele extra’s

  Met de BLG Ongevallenverzekering ben je ruim verzekerd. Zo is een ongeval veroorzaakt door ziekte meeverzekerd, net als extra kosten bij een ziekenhuis tot maximaal € 250 en kosten voor eventuele plastische chirurgie tot € 5.000. Ook de kosten van repatriëring na een dodelijk ongeval in het buitenland zijn standaard meeverzekerd tot maximaal € 5.000 per verzekerde. In het ernstige geval dat je als ouders overlijdt door eenzelfde ongeval wordt de uitkering voor je achtergebleven kinderen tot 21 jaar verdubbeld. voorwaarde is wel dat je in Nederland woont.

  Kies je verzekering

  Je kiest zelf een combinatieverzekering die bij je past. Het verzekerde bedrag hangt af van welke combinatie je kiest.

  Verzekerde bedragen Combinatie 1 Combinatie 2
  Overlijden € 5.000 € 10.000
  Blijvende invaliditeit (uitkering afhankelijk van mate van invaliditeit) € 30.000 € 50.000
  Maximale uitkering blijvende invaliditeit € 105.000 € 175.000

  Aanvullende verzekeringen

  Je kunt jouw BLG Ongevallenverzekering aanvullen met een dekking voor passagiers die bij jou in de auto zitten of op de motor meerijden. De passagiers zijn dan voor dezelfde bedragen verzekerd. Gezinsleden hoef je niet apart mee te verzekeren. Zij vallen al onder de standaardverzekering.

  Premies

  Je hebt al een BLG Ongevallenverzekering voor € 50 per persoon per jaar. Jouw hele gezin verzeker je met een uitgebreide verzekering voor € 90 per jaar.

  Premies Combinatie 1 Combinatie 2
  Alleenstaande € 50 € 75
  Alleenstaand met kinderen € 55 € 80
  Gezin zonder kinderen € 60 € 85
  Gezin met kinderen € 65 € 90
  Passagiers Auto € 13 € 18
  Bijrijders Motor € 29 € 49


  Let op: de uiterlijke acceptatiegrens is 70 jaar. Heb je deze leeftijd bereikt, dan kun je de BLG Ongevallenverzekering niet meer afsluiten.

  Contractduur

  De verzekering geldt vanaf het moment van afsluiten voor één jaar en wordt daarna telkens automatisch voor één jaar verlengd. Na het eerste jaar kun je de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

  Betaling

  Je kunt de BLG Ongevallenverzekering naar keuze per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand betalen, zonder enige extra toeslag.

 • Om volledig inzicht in de BLG Ongevallenverzekering te krijgen, is het belangrijk dat je de voorwaarden goed leest. Bij de downloads vind je de voorwaarden en andere belangrijke informatie over de BLG Ongevallenverzekering. Na het afsluiten van de BLG Ongevallenverzekering ontvang je deze informatie van je adviseur. Indien gewenst kun je deze informatie ook per e-mail ontvangen.

  Downloads

Afsluiten van de BLG Ongevallenverzekering

Het afsluiten van een BLG Ongevallenverzekering regel je heel eenvoudig via je adviseur. Wanneer je dat wenst kan de adviseur meteen een offerte voor je maken. Zo weet je meteen wat je kwijt bent aan premies. Wil je een BLG Ongevallenverzekering afsluiten? Of heb je nog vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur.