Een spaarrekening die bij je past

Hieronder zie je de spaarrekeningen van BLG Wonen en de belangrijkste verschillen.

Let op: De BLG Basis Spaarrekening kun je tijdelijk niet afsluiten.

Met de BLG Basis Spaarrekening spaar je zoals jij dat wilt. Je kunt kosteloos geld opnemen of storten. Ook krijg je een aantrekkelijke variabele rente. De BLG Basis Spaarrekening heeft geen bijzondere voorwaarden zoals opnamebeperkingen, een minimumsaldo of verplichte inleg.

Let op: de BLG Groeirente Spaarrekening kun je niet meer afsluiten.

Met de BLG Groeirente Spaarrekening bouw je een buffer op voor belangrijke aankopen of leuke extra’s. Je kunt altijd kosteloos geld opnemen. Ook ontvang je een aantrekkelijke vaste rente die elk jaar stijgt.

Let op: de BLG Vaste Rente Spaarrekening kun je niet meer afsluiten.

Met de BLG Vaste Rente Spaarrekening zet je je spaargeld voor een langere periode vast. Je stort dus eenmalig een bedrag en bepaalt zelf voor hoeveel jaar je dit bedrag wilt vastzetten. Over dit bedrag ontvang je een aantrekkelijke vaste rente. Zo kun je sparen voor een woondoel op de langere termijn.

  • Bij BLG Wonen beheer je je spaarrekeningen eenvoudig via Mijn BLG. Bijvoorbeeld om geld over te maken naar je betaalrekening of je rentebijschrijving te bekijken.
  • Bij spaarrekeningen met een variabele rente kan BLG Wonen de rente op elk moment wijzigen. Als we dat doen, laten we je dat natuurlijk weten. Aan jou of aan je financieel adviseur als je die hebt. Je kunt de wijzigingen zien in Mijn BLG. Daarnaast staan de actuele rentepercentages ook op onze website.

Geen verschil tussen bestaande en nieuwe klanten

BLG Wonen maakt geen onderscheid tussen bestaande en nieuwe klanten. Iedereen krijgt dezelfde rente. De rente die je ontvangt, is niet hetzelfde voor alle spaarrekeningen. De rente hangt af van de voorwaarden die aan de spaarrekening verbonden zijn. Voorbeelden van voorwaarden zijn: beperkte opnamemogelijkheden, een vaste maandelijkse inleg of een verplicht minimumsaldo.

We werken met onafhankelijke adviseurs

BLG Wonen hoort bij de Volksbank. De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning en valt onder het depositogarantiestelsel. BLG Wonen werkt met een groot netwerk van onafhankelijke toegewijde adviseurs. Dat ze onafhankelijk zijn betekent dat ze zowel BLG producten als producten van andere dienstverleners kunnen aanbieden. Zo krijg jij altijd het product dat het beste bij je past.

Een hypotheek van BLG Wonen. Wij kijken naar wat er wel mogelijk is, zodat jij kunt wonen zoals je wilt.

Heb je een vraag over je spaarrekening? Of heb je een andere vraag? Bel ons dan of neem contact op met een onafhankelijke adviseur.

Ga naar je eigen adviseur of vind een adviseur bij jou in de buurt.