Heb je vragen over BLG Zakelijk Sparen? Mogelijk staat het antwoord in de veelgestelde vragen op deze pagina. Je kunt ook contact opnemen met je financieel adviseur.

Je kunt BLG Zakelijk Sparen / BLG Zakelijk Deposito niet meer afsluiten.

BLG Zakelijk Sparen / BLG Zakelijk Deposito

BLG Zakelijk Sparen is een spaarproduct voor de zakelijke klant met een variabele rente. Je kunt altijd bij je geld en betaalt geen kosten voor het opnemen van geld. Je vindt de actuele rente in Mijn BLG en op deze pagina onder het kopje 'Rente'.

Sparen met vaste rente

Het is mogelijk een deel van het spaarsaldo vast te zetten tegen een vaste rente in de vorm van een deposito voor een periode van maximaal tien jaar. Je bepaalt zelf hoelang je binnen deze termijn wilt sparen en met welk bedrag.

Het deel dat je vastzet in een deposito kun je niet vrij opnemen. Bij een opname brengen wij kosten in rekening. Deze kosten bedragen 1,25% voor ieder jaar of deel van een jaar dat je je geld eerder opneemt (maximaal 4,5%).

Klachten

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze service. Daarom werken wij steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het wel eens anders lopen dan verwacht. In dat geval horen wij graag van je. In de 'Informatiewijzer Zakelijk Sparen BLG Wonen' vind je de wijze waarop je een klacht of verbetersuggestie kunt indienen.


Ben je van mening dat de afhandeling van je klacht door BLG Wonen onvoldoende is, dan kun je de klacht voorleggen aan een Nederlandse rechter.