Neem contact met ons op

Lukt het na het opvolgen van de tips nog niet om het hoofd boven water te houden? Of heb je acute financiële problemen door bijvoorbeeld een faillissement of scheiding? Als je momenteel betalingsproblemen hebt, kun je ook zelf contact opnemen met onze afdeling Financiële Zorg via 030 - 219 6320.

Iedereen kan te maken krijgen met (tijdelijke) betalingsproblemen en dit is niets om je voor te schamen. Blijf hier niet mee rondlopen. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Een vast contactpersoon

Lukt het niet om een oplossing te vinden, zodat betalingsachterstanden kunnen worden voorkomen? Dan krijg je zoveel mogelijk een vast contactpersoon die jouw situatie kent. Jouw contactpersoon zoekt samen met jou naar een oplossing met passende betaalafspraken.

Financiële zorg vanuit de Volksbank

Betalingsproblemen leveren veel stress op. Dan is het fijn als jouw bank écht naar je luistert, met je meedenkt en je helpt om tot een passende oplossing te komen. Niet alleen vanuit BLG Wonen doen we er alles aan om mee te denken met onze klanten. Ook vanuit ons moederbedrijf de Volksbank doen we dat. Lees meer over wat we bij de Volksbank doen bij financiële stress en betalingsproblemen.

Lees meer