Goed nieuws! We verlengen tijdelijk de geldigheid van de offerte van 3 naar 4 maanden.

Onze offerte is nu 3 maanden geldig en kan met 9 maanden verlengd worden. We kregen vanuit jullie het signaal dat de 3 maanden geldigheid in veel situaties te kort is. Uit marktcijfers blijkt dat 90% van de hypotheken binnen 4 maanden passeert. Mede dankzij jullie input hebben wij tijdelijk de offertegeldigheid verlengd van 3 naar 4 maanden!

Verlengen kan met 8 maanden

De offerte is vanaf nu geldig voor 4 maanden en kan verlengd worden met 8 maanden. Pas vanaf de vijfde maand worden er verlengingskosten in rekening gebracht. Grote kans dus dat de klant geholpen is met dit uitstekende aanbod van BLG Wonen. De totale geldigheid blijft gelijk en komt dan op 4 + 8 = 12 maanden.

Correctie bij huidige aanvragen

Deze actie geldt natuurlijk ook voor alle klanten die vanaf 1 maart 2021 passeren. Ook als in het Renteaanbod of de hypotheekofferte wordt gesproken over kosten verlengen vanaf de vierde maand. Het is niet nodig om een nieuwe aanvraag te doen. We corrigeren de kosten, indien nodig, voor het passeren van de hypotheekakte.

  • Voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw geldt bovendien dat BLG Wonen géén annuleringskosten in rekening brengt;
  • Voor nieuwbouw blijft 12 maanden geen Kosten Verlengen offerte van toepassing;
  • De actie geldt voor alle aanvragen die worden ingediend t/m 30 juni.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de regels omtrent de hypotheekofferte? Neem dan contact met ons op via 046-478 81 85 of via adviseur@blg.nl..