De status van uw aanvragen snel, gemakkelijk en overzichtelijk volgen, dat kan vanaf november via Mijn Hypotheekdossiers.  De nieuwe functionaliteit is via uw vertrouwde BLG Plaza-omgeving beschikbaar.  Zo kunt u zelf uw klanten nog eerder op de hoogte stellen van de voortgang van de hypotheekaanvraag.

Op welke vragen geeft Mijn Hypotheekdossiers antwoord?

In Mijn Hypotheekdossiers vindt u de actuele status van alle hypotheekaanvragen in een gebruiksvriendelijk overzicht. Dus zowel voor nieuwe hypotheekaanvragen als voor het omzetten van de hypotheekvorm, of een tweede hypotheek. Welke status heeft de aanvraag? Welke documenten zijn al ontvangen? Welke documenten zijn al goedgekeurd en welke nog niet?  En wat is de reden dat een document nog niet is goedgekeurd? Wanneer wordt de aanvraag door BLG Wonen opgepakt? Met Mijn Hypotheekdossiers heeft u inzicht op deze gegevens in onze systemen.

Hoe verloopt het proces?

Via uw adviespakket of Mijn Hypotheekdossiers dient u de hypotheekaanvraag in. Wanneer de aanvraag goed is ingediend, kunt u de status en de doorlooptijd ervan via Mijn Hypotheekdossiers terug zien. De voortgang die u ziet in Mijn Hypotheekdossiers is namelijk direct gekoppeld aan de systemen waarin wij de aanvraag beoordelen en accepteren. Ziet u een aanvraag of document niet in Mijn Hypotheekdossiers? Controleert u dan of de aanvraag goed is ingediend via uw adviespakket.

Wie kan Mijn Hypotheekdossiers inzien?

De status van de hypotheekaanvragen van uw kantoor zijn binnen Mijn Hyptheekdossiers voor iedereen van uw kantoor toegankelijk. Voor een overzicht van uw aanvragen kunt u zowel met uw managersaccount of uw algemene account van uw kantoor inloggen. Klanten hebben geen toegang tot Mijn Hyptheekdossiers.

De voordelen van Mijn Hypotheekdossiers:

  • Eén gebruiksvriendelijk en actueel overzicht van al uw aanvragen bij BLG Wonen.
  • Duidelijkheid wanneer de aanvraag bij ons wordt opgepakt. 
  • 24/7 inzicht in de status van uw aanvragen. U bekijkt het wanneer u wil.
  • Direct inzicht in wat er nog nodig is om uw aanvraag te completeren.
  • Op het moment dat de aanvraag binnenkomt, ontvangt u een bevestigingsmail. Zo weet u zeker dat we de aanvraag hebben ontvangen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Mijn Hyptheekdossiers?  Onze rayon-  en accountmanagers vertellen u graag meer over de werkwijze. Neem daarvoor contact met ons op via 046 - 478 81 85 of adviseur@blg.nl.