BLG WONEN

BLG Wonen winnaar Adfiz Particuliere Hypotheek

BLG Wonen is door Adfiz als winnaar verkozen in de categorie Particuliere Hypotheek. Adfiz  onderzocht hoe adviseurs de kwaliteit van aanbieders waarderen. BLG Wonen scoorde het hoogst.

Met deze eerste prijs laat BLG Wonen sterke spelers achter zich: Obvion scoorde een tweede plaats en Aegon ging er vandoor met de derde prijs. Het onderzoek kijkt onder andere naar de voorwaarden van de diverse hypotheken, maar maakt vooral inzichtelijk welke kwaliteit aanbieders leveren. Een belangrijk criterium voor klanten. Dit jaar werd voor het eerst ook onderzoek gedaan onder hypotheekverstrekkers.

Een prijs voor alle collega's en partners

Frank Soede, directeur BLG Wonen, is erg blij met de prijs: “Dat we door adviseurs zijn gekozen tot hun meest gewaardeerde partner op het gebied van hypotheken betekent voor mij dat we op de juiste weg zijn. Naast blij ben ik ook heel erg trots op de collega’s van BLG Wonen en de Volksbank die elke dag klaar staan om klanten en adviseurs te helpen. De goede samenwerking van alle mensen in die hypotheekketen leidt tot de goede dienstverlening waar we al jaren om bekend staan. De prijs die we hebben gewonnen is dan ook nadrukkelijk voor al die collega’s en partners!”