BLG WONEN

BLG Wonen gaat voor Duurzaamheid

Duurzaamheid leeft: steeds meer mensen raken overtuigd van de noodzaak om duurzame keuzes te maken. Samen met de adviseur willen wij duurzaam wonen stimuleren. Vanaf 16 september geven wij in een online themacampagne gedurende 7 weken extra aandacht aan het thema ‘Duurzaamheid’. We hebben de belangrijkste informatie gebundeld in een infographic: BLG Wonen gaat voor duurzaam.

Inhoud themacampagne ‘Duurzaamheid’

We maken potentiële klanten in de zoektocht naar hun nieuwe woning bewust van het feit dat het kopen van een huis hét moment is om te kiezen voor duurzame maatregelen. Niet iedere woning heeft dezelfde besparingskansen, daarom verwijzen we bezoekers door naar de woningtest van onze partner Slimwoner. Na het invullen van de woningtest is de vervolgstap het maken van een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Waarbij het aan de adviseur is om de klant te helpen om slimme keuzes te maken in de opties van energiebesparende maatregelen.

Lees onze infographic ‘BLG Wonen gaat voor duurzaam’

Om adviseurs te ondersteunen in het hypotheekadvies rondom duurzame maatregelen is de infographic ‘BLG Wonen gaat voor duurzaam’ ontwikkeld in samenwerking met onze partner Slimwoner:

  • De infographic helpt per huistype en bouwperiode aan inzicht in de mogelijkheden, investeringen en besparingen. Die lopen uiteen: van isolatie, tot de cv-ketel vervangen door een warmtepomp of toch eerst zonnepanelen?
  • De adviseur leert zijn klant begrijpen: wat zijn de belangrijkste redenen en grootste drempels voor energiebesparende voorzieningen? Wat is de beste volgorde om een huis duurzamer te maken?
  • De infographic geeft een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en de juiste volgorde van het meenemen van duurzaamheid in het adviesgesprek.

Download en lees de infographic ‘BLG Wonen gaat voor duurzaam’: