Je hebt plannen om te gaan verhuizen! Of je nu verhuist naar de andere kant van het land of naar de overkant van de straat, je moet vrijwel dezelfde dingen regelen. In de Stappengids Verhuizen hebben we de meest voorkomende zaken die je moet regelen handig op een rij gezet. Zo weet je wat je zoal kunt verwachten als je gaat verhuizen en kan je je beter voorbereiden.

Financiële regelingen

Om te weten wat je kan lenen voor je volgende huis en wat de financiële mogelijkheden zijn, is het goed om je verhuisplannen met een financieel adviseur te bespreken. Ook als je huis onder water staat, is het in sommige gevallen mogelijk om te verhuizen. In de Gids lees je daarom ook meer over de Restschuldregeling en over andere regelingen zoals de Rente Meeneemregeling en het overbruggingskrediet.

Praktische tips

En kan je ook wel wat hulp gebruiken bij het regelen van de verhuizing? In de Gids vind je naast financiële informatie ook praktische checklisten met zaken die je voor, tijdens en na je verhuizing moet regelen. Zo ga je goed voorbereid aan de slag.